Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: A Real “égett” hazai pályán, a Roma pedig idegenben – videóval

Hazai pályán “égett” a Real Madrid a CSZKA ellen, ám ez sem volt elég az oroszoknak az EL-hez, ugyanis a Plzen a Roma ellen tudott diadalmaskodni a G-csoport utolsó fordulójában. 

Real Madrid – CSZKA Moszkva 0-3 (0-2)
Gólszerzők: – ill. Chalov (37.), Schennikov (43.), Sigrudsson(73.)

A Real Madrid annak ellenére, hogy már teljesen tét nélküli mérkőzésen lépett pályára, nagyon “csúnyán” leszerepelt a CSZKA ellen. A “királyiak Chalov és Schennikov góljával már az első félidőben két gólos hátrányban voltak, ami természetesen nem tetszett a hazai közönségnek. Ráadásul a második félidőben nem, hogy javítani nem tudtak Solari fiai még egy 3. gólba is beleszaladtak. A hajrában hiába a helyzetek a gól nem jött össze Benzemáéknak, ám a vereség ellenére is megvan a csoport elsőség.

Plzen – AS Roma 2-1 (0-0)
Gólszerzők: Kovarik (62.), Chory (72.) ill. Ünder (68.)

Az EL-ért küzdő Plzen a második félidőben szedte magát össze, melynek meg is lett az eredménye. A római csapat még egalizálni tudott, ám a gyors gólváltásban a hazai csapat jött ki jobban mely még Ünder góljára is válaszolni tudott, ráadásul az sem segítette az olasz csapat dolgát, hogy a hosszabbításban már emberhátrányban is voltak. Meglett tehát a Plzennek a győzelem amely EL-t ért a CSZKA Moszkva előtt.

Mérkőzés összefoglalók:

Hamarosan…

Képek forrása: www.twitter.com/