Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El-selejtező: a topbajnokságok csapatai is lejátszották első mérkőzéseiket – összefoglaló

Folytatódott az Európa-liga második selejtező köre a csütörtöki játéknapjával, ahol már a magyar csapatok is érdekeltek voltak. Összesen 40 mérkőzést játszottak le ma, amelyek között már olyan csapatok is szerepeltek, mint a Premier League-ben szereplő Wolves vagy az olasz bajnokságban játszó Torino, akiknek épp a Debrecen volt az ellenfele. 

Forrás: Wolverhampton Twitter

A topbajnokságokból érkező csapatok is csatlakoztak a mezőnyhöz a második selejtezőkörben, és jó eredményekkel zárták azt. A német Eintracht Frankfurt idegenben szolid győzelmet aratott az észt Flora csapata ellen. Az angol bajnokságban szereplő Wolverhampton könnyedén győzte le az észak-ír Crusaderst, és két gólos előnnyel várják a visszavágót. Az olasz Torino épp a magyar Debrecent kapta ellenfeléül, és a DVSC nem is tudott meglepetést okozni, mivel az olaszok 3-0-as győzelemmel zártak. A mérkőzés összefoglalója IDE KATTINTVA érhető el. A spanyol első osztályú Espanyol négy gólos előnyt szerzett az izlandi Starjan ellen, míg a francia Strasbourg is győzni tudott az izraeli Maccabi Haifa ellenfeleként .

A magyar érdekeltségű csapatoknak nem volt szerencséje ezen az estén, hiszen a DAC hazai pályán kapott ki görög ellenfelétől, az Atromisztól, míg az eszéki FC Osijeket egy góllal győzte le a CSKA Szófia.

A Honvéd – Universitatea Craiovia mérkőzésről IDE KATTINTVA olvashat bővebben, míg a Fehérvár FC – Vaduz párbaj összefoglalója IDE KATTINTVA érhető el.

Eredmények: