Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Messi nyilatkozott a sérüléséről

A Real Madrid baljóslatú sérüléshullámával ellentétben az FC Barcelona meglehetősen kellemes helyzetben van, bár éppen legnagyobb sztárja az, aki kénytelen lesz kihagyni a katalánok következő bajnokiját. Sőt, elképzelhető, hogy Messi tartósabban is feliratkozik a sérültek közé…

Még mindig nem léphetett pályára az FC Barcelona sztárja, Lionel Messi. Már ami a 2019/20-as idényt illeti. Az ötszörös aranylabdás argentin egyik sérülésből esik a másikba, így a legfontosabb frontemberként továbbra sem tud társai segítségére lenni, miközben ők eddig csak a LaLiga tabellájának nyolcadik helyére voltak jók.

Az éppen vezetőedzőt váltó Valencia ellen folytatja a bajnoki erőltetett menetet a Barcelona, mégpedig hazai pályán, saját közönség előtt. Egy magabiztos siker pedig sokat segíthetne a klub számára, lévén Ernesto Valverde tanítványai a jövő héten bemutatkoznak a Bajnokok Ligája idei kiírásában is. Kezdésként rögtön egy rangadónak beillő vendégjátékkal a Borussia Dortmund ellenében. És úgy néz ki, hogy a németországi túrát is Leo Messi nélkül lesznek kénytelenek átvészelni, nevezett nyilatkozatából ítélve:

„Nyugodt vagyok, és majd játszani is fogok, amikor már biztos leszek benne, hogy nem fogok visszaesni.”

– igyekezett lelket önteni a Sport napilap hasábjain a szurkolókba, a 32 esztendős zseni.