Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesligából igazolna támadót az Atletico Madrid – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint az Atletico Madrid egyre jobban sürgeti, hogy leigazolják a Bundesligában szereplő RB Leipzig támadóját, Timo Wernert. 

Atlético Madrid want Timo Werner - reports

Forrás: AS

A spanyol COPE újságírója, Antonio Ruiz azt állítja, hogy az Atletico Madrid le akarja igazolni Timo Wernert Diego Costa helyére. A madridi klubnak nagy szüksége lenne a gólokra, ami a legutóbbi, Barcelona elleni bajnokin is megmutatkozott: rengeteg helyzete volt a fővárosi csapatnak, de ezekből egyet sem tudott belőni, majd a hajrában Lionel Messi büntette meg ezt a hibát. Costa jelenleg sérült, és biztosan nem épül már fel idén, de Ruiz szerint a spanyol klub el is szeretné adni a spanyol válogatott csatárt, akiért bár érkezett néhány ajánlat Brazíliából és Katarból, egyik sem bizonyult komolynak.

A 23 éves német támadó szerződése 2023-ig szól az RB Leipzig csapatánál, és a hírek szerint az Atletico Madrid 60 millió eurót fizetne érte, bár állítólag 30-40 millió eurós kivásárlási ár szerepel a kontraktusában. A madridiak ezzel csak szeretnének a Bayern München fölé licitálni, akik szintén érdeklődnek a fiatal támadó iránt, és hajlandóak lennének a szerződésében szereplő összeget kifizetni.

Werner remekül szerepelt eddig a szezonban, hiszen minden sorozatot figyelembe véve 20 meccsen már 17 találatnál és 9 gólpassznál jár, a Leipzig pedig jelenleg a második a német bajnoki tabellán és a Bajnokok Ligája csoportköréből is továbbjutottak.