Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Az elnök most elismerte, szerződtetni akarták a Real kiválóságát!

A ‘matracosok” elnöke legutóbbi interjújában elismerte, nem alaptalanul hozták szóba az elmúlt nyáron James Rodriguezt az Atlético Madriddal.

(Kép: marca.com)

Enrique Cerezo a napokban Kolumbiában járt, ahol az ügynöksége éppen egy új filmen dolgozik. Ennek apropóján a helyiek megkérdezték tőle, hogy valóban szerette volna-e szerződtetni James Rodriguezt?

“Felvettük a kapcsolatot a Reallal, mindenben meg is egyeztünk. Nem a Real Madrid miatt nem jött létre a szerződés. A játékosnak is van döntő szava abban, hogy hol szeretne futballozni. James maradni akart a Realnál” – Idézi a madridi Marca című sportnapilap Cerezo úr nyilatkozatát. A sportvezető azt is elmondta, 50 millió eurós vételárban egyeztek meg a blancókkal.

“Mindig is szerettem a kolumbiai játékosokat. Elképesztően magas szintet képviselnek, mind fizikálisan, mind technikailag. Például nem láttam Radamel Falcaohoz hasonló gólérzékenységgel megáldott csatárt; de kevés olyan védőt tudnék mondani, aki Luis Pereánál gyorsabban képes labdát szerezni.” – Tette még hozzá Cerezo, aki azt viszont már nem árulta el, szerinte James miben a legjobb.