Az Atlético a Real játékosával tenné fel a pontot az i-re

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2019 július 19. 08:00

Az Atlético Madrid csapata gőzerővel dolgozik Antoine Griezmann pótlásán, és az eddigi erősítések után hamarosan egy újabb játékost szereznének meg a “Matracosok”, egyenesen a szomszédból…

A Marca beszámolója értelmében a spanyol bajnokság (La Liga) tavalyi második helyezettje, az Atlético Madrid immár prioritásként kezeli, hogy mielőbb nyélbe üsse James Rodriguez leigazolását a városi rivális Real Madrid együttesétől.

Az elmúlt két idényt a “blancóktól” kölcsönben, a Bayern München csapatában töltő kolumbiai válogatott középpályással nem számolnak többé a Bernabéuban, és bár korábban a Napoli tűnt a befutónak érte, a jelek szerint Rodriguez sokkal inkább az Atléticót preferálná az olasz klubbal szemben – mindezt immár a spanyol lap is megerősítette, amely szerint akár napokon belül végbemehet az átigazolás.

Atlético Madrid – Transzfer térkép

Érkezők: Joao Felix (SL Benfica – 126 millió) Marcos Llorente (Real Madrid – 40 millió), Renan Lodi(Paranaense – 20 millió) Felipe (Porto – 20 millió), Héctor Herrera (Porto – ingyen) Renan Lodi (Paranaense – ?),  Alvaro Morata (Chelsea – kölcsön), Ivan Saponjic (Benfica – 500 ezer), Kieran Trippier (Tottenham – 20 millió), Mario Hermoso (Espanyol – 25 millió)
Távozók: Lucas Hernández (Bayern München – 80 millió), Rodri (Manchester City – 70 millió), Gelson Martins(AS Monaco – 30 millió), Luciano Vietto (Sporting CP – 7,5 millió), Diego Godin (Internazionale – ingyen), Juanfran (? – ingyen), Filipe Luís (? – ingyen), Nehuén Pérez (Famalicao – kölcsönben), Antoine Griezmann (Barcelona – 120 millió)