Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégis bíróságra kell mennie Benzemának a szexvideós botránya miatt

Továbbra sem ért végett Karim Benzema zsarolási ügye, melyben egy szexvideó nyilvánosságra hozásával fenyegette Mathieu Valbuenát, amennyiben az nem fizet neki. A Real Madrid játékosának most tanúvallomást kell tennie a bíróságon. 

Forrás: sport24.lefigaro.fr

Ismét napirendre került Karim Benzema zsarolós ügye, amelyben többedmagával egy kompromittáló szexvideóval zsarolta válogatottbeli csapattársát, Mathieu Valbuenát, akit 2015-ben állítólag maga a támadó hívott fel telefonon ismeretlenül, hogy a felvétel napvilágra kerül, hacsak nem fizet 150 ezer eurót. Benzemát akkor őrizetbe is vették és kihallgatták, ráadásul Valbuena is ellene vallott, de a Real Madrid csatára azóta is tagadja a vádakat. A játékos ügyvédei akkor a rendőri intézkedést támadták meg, és úgy tűnt, hogy véget ért az ügy.

A francia legfelsőbb bíróság (Semmítőszék) azonban hétfőn ismét megnyitotta az ügyet. Minden bizonyítékot újra bekérnek, és kihallgatják az érintettek, köztük Karim Benzemát is.

Az ügy nagy hatással volt a csatár karrierjére, hiszen Benzemát akkor kizárták a francia válogatottból, és nem is szeretnék már ismét behívni, ahogy azt Didier Deschamps, szövetségi kapitány és Noel Le Graet, a szövetség elnöke is többször elmondtott már. A játékos az elmúlt hetekben közösségi oldalán is kifakadt, amiért nem kap meghívót a válogatottba, és hoogy ha nem engedik Franciaország színeiben játszani, akkor hagyják, hogy az algériai válogatottat erősítse.