Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Újabb bizonyíték, hogy Neymar jól érzi magát Párizsban!

Korábban már írtunk arról, hogy úgy tűnik, a brazil klasszis kezdi megtalálni számításait a francia fővárosban. Neymar legutóbbi nyilatkozata is erre enged következtetni.

(Kép: )

Az AS Monaco elleni győzelem alkalmával duplázó Neymar a találkozót követően ugyanis arról beszélt, hogy élvezi a játékot a PSG-nél, és különösen tetszik neki a csapat új taktikája.

“Nehéz meccsen vagyunk túl, ám ez nem meglepő, hiszen tudtuk, hogy a Moanco kiváló csapat, remek játékosokkal. Jó teszt volt ez a számunkra, még akkor is, ha nem a legjobb 90 percünket játszottuk. Fogunk még fejlődni, leszünk még jobbak is.” – Így Neymar.

“Megvan a kellő minőség a csapatban, így aki ezt megkérdőjelezi, az hibát követ el. Különösen örömteli, hogy ezúttal is jól működtünk támadásban.” – Tette még hozzá a brazil, utalva arra, hogy Thomas Tuchel vezetőedző elképzelése szerint mostanság Angel Di Mariával ők ketten támogatják a csatársorban Kylian Mbappét, és Mauro Icardit.

A 27 éves klasszis legutóbbi meccseken mutatott formája is jól jelzi, hogy bizony újra élvezi a futballt: Legutóbbi öt bajnokiján például 6 gól és 4 gólpassz szerepel a neve mellett.