Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Valverde nyílt levélben búcsúzott

A Barcelona vezetőedzői posztjáról menesztett Ernesto Valverde búcsúlevélben köszönt el a katalán klub játékosaitól, dolgozóitól, szurkolóitól…

Az elköszönő szakember sorait hivatalos honlapján tette közzé az FC Barcelona:

„Kedves szurkolók, a Barcelonánál töltött időm véget ért. Intenzív két és fél éven vagyok túl, ebben az időben átélhettem örömteli pillanatokat, amikor a megnyert trófeákat ünnepeltük, de olyanokat is, amelyek nehezek voltak. Mindenekelőtt szeretném kiemelni, hogy élmény volt megtapasztalni azt a szeretetet, amit a szurkolók mutattak irántam.

Szeretném megköszönni Josep Maria Bartomeu elnöknek és a vezetőségnek, hogy lehetőséget adtak nekem az első csapat irányítására, és azt, hogy bíztak bennem. Szeretném megköszönni a velem együtt dolgozóknak azt, ahogyan támogattak és bántak velem, főleg azoknak, akik az első csapat körül dolgoznak, és akikkel megannyi közös élményünk volt a Ciutat Esportivában (a Barcelona edzőközpontjában – a szerző) és az idegenbeli túrák során. Természetesen a játékosoknak is szeretném megköszönni az erőfeszítéseiket, amelyek lehetővé tették, hogy közösen trófeákat nyerjünk. Ettől a naptól kezdve a világ összes szerencséjét kívánom nekik, ahogyan az új edzőnek, Quique Setiénnek is.

A legjobbakat mindenkinek, éljen a Barcelona, éljen Katalónia,

Ernesto Valverde.”