Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: eldőlni látszik Guardiola sorsa is

Az FC Barcelona egykori vezetőedzője, Pep Guardiola immár negyedik éve irányítja menedzserként a Manchester Cityt. A katalán szakember, míg az angol terepen mindent megnyert, a nemzetközi siker elmaradt a kékmezes gárdájával. Vajon ad még esélyt magának?

Állítólag a Manchester City vezetősége elégedett Pep Guardiola munkájával, még ha idén tavasszal le is fognak csúszni a bajnoki címről, miközben a Premier League előző két idényét egyaránt ők nyerték meg. Mégis már hónapok óta olvasni arról, hogy Guardiola lehet, hogy csak a következő idényre marad, és szerződése 2021-es lejártával tovább áll egy újabb nagycsapat felépítésére.

A Telegraph értesülései szerint azonban még mindig nem veszett el minden remény az Etihadban. A szurkolók, a játékosok és a klubvezetés által is imádott Guardiola állítólag talán mégis maradna. A pletyka szerint a hamarosan még mindig csak 49. születésnapját ünneplő szakember minőségi erősítésekkel szeretné felfrissíteni az együttese keretét. Már ha ennyire marasztalni kívánják egy esetleges szerződéshosszabbítással.

A mértékadó Transfermarkt.de szerint papíron a Manchester City kerete a legértékesebb