Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bombahír: A PSG elhappolhatja Lucas Mourát a MU és az Inter elől, közel az aláírás…

Megint nagy lépésre határozta el magát a PSG csapata, mely szeretné leigazolni Lucas Mourát a Sao Paulo 19 esztendős szuper tehetségét. Ezzel a húzással a Manchester United és az Internazionale orra alá törne borsot, ugyanis mind két csapat szeretné megszerezni a brazilt. Az Inter és a United is próbálta megszeretni már Lucast, elképesztő összegeket ajánlottak érte 30-35 millió eurót, de ez nem elég a Sao Paulonak. Mint kiderült a brazil klub teljesen ésszerűtlen 45 millió eurós összeget kér játékosáért, és tény, hogy közel nem ér ennyit Moura, akinek piaci értéke 25 millió euró. Eközben pedig bejelentkezett a PSG csapata, mely katari olaj milliárdokból gond nélkül kifizetné a játékos vételárát. A tárgyalások folynak, és Massimo Moratti az Inter első embere elárulta, hogy a párizsi klub tényleg hajlandó letenni ezt a teljesen irracionális összeget.

Eközben a brazil klub alelnöke, Joao Paulo de Jesus Lopes elismerte, hogy a PSG-vel tárgyalnak, de hangsúlyozta, semmiféle aláírás nem született még. Az ügyben megszólalt Thiago Silva a PSG brazil válogatott labdarúgója, aki jelenleg Moura csapattársa a brazil olimpiai csapatnak.

„A múlt héten beszéltem Lucasszal, amikor láttam, hogy a sajtó ír róla. Tudom, hogy a Sao Paulo tárgyalásokat folytat több csapattal is, remélem, a PSG-hez igazol. Lucas elképesztő dolgokra képes a labdával. Nem azért dicsérem, mert a csapattársam vagy a barátom, hanem mert rengeteget segít a válogatottnak. A csapat hatalmas kvalitásokkal rendelkezik, de Lucas további pluszt ad a játékunkhoz″ – így nyilatkozott az ügyben Thiago Silva

Ha mindez bekövetkezik, akkor a futballvilág nagyon fel fog hördülni a PSG esztelen költekezésére…

Szerző: Őszi Ádám