Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Interjú a Diósgyőr-Honvéd tippjáték nyertesével

Tegnap este meghirdettünk egy tippjátékot, melynek kitétele az volt, hogy a félidei eredményt és a végeredményt is pontosan el kellett találni a Diósgyőr-Honvéd magyar kupa mérkőzésen. A találkozó 1-1-es félidőt követően 1-2-es vendég sikerrel zárult, a nyertes tippet pedig Madarász József adta, akinek nyereménye egy interjú volt. Felvettük a kapcsolatot és igyekeztünk minél jobban megismerni József sporttal való kapcsolatát.

– Megnyerted a Tippjátékot, először is gratulálok a remek tipphez! Mennyire vagy otthon a sportban, napi szinten követed? Esetleg tippmix, sportfogadás szerepel a napi teendők között?

– Köszönöm szépen. Az az igazság, napi szinten nem követem, de azért elég otthonosan mozgok a labdarúgás berkeiben. Ha valamit követek, az a labdarúgás, ez a sportág köt le igazán. Nem, nem szoktam fogadni, ezt meghagyom másoknak.

– A labdarúgás tehát ami érdekel, van esetleg kedvenc csapatod? Ha igen melyik az és miért, illetve mióta tart a “szerelem”?

– Igen van kedvenc, mind a magyar bajnokságban, mind pedig külföldön. A honi csapatok közül a kedvenc a Debrecen csapata, mióta az eszemet tudom, külföldön pedig a Juventus csapatával szimpatizálok. Ennek oka, hogy ezen csapatok játékstílusa tetszik és remek egyéniségek, játékosok találhatók ezen együttesekben, természetesen a maguk szintjén, gondolván itt a magyar és az olasz foci közti különbségre. A Lokinak körülbelül 10 éve szurkolok, még papámmal kezdtem el nézni nagyon fiatalon őket, míg a Torinói zebráknak 5-6 esztendeje.

– Gondolom Juve meccsen még nem voltál, csak TV-ben nézed őket, viszont Loki meccsekre jársz, vagy inkább őket is otthonról figyeled?

– Jól gondolod, Juve meccsen még soha nem voltam, és a Nagyerdőben is csupán egy alkalommal jártam, hiszen Szombathely nagyon messze van, de mikor ide látogat a DVSC mindig kint vagyok a mérkőzéseken.

– Tehát szombathelyi lakos vagy, a Haladás csapatával nem szimpatizálsz?

– Nem, egyszerűen nem jön be a csapat stílusa, sem pedig a játéka, kicsit beképzeltnek tartom őket.

– Melyik volt életed egyetlen meccse a Loki pályán, mi lett az eredmény, illetve Milyen emlékeid vannak?

– Ez a mérkőzés egy DVSC-Siófok találkozó volt, ahol sajnos a győzelem nem sikerült, 1-1 lett az eredmény, ami pedig emlékezetes az Simac öngólja. Az eredményt leszámítva jó volt a játék, nagy élmény volt számomra. Remélem még sikerül eljutnom Debrecenbe egy-egy meccsre.

– Nagyon rossz szériában van a Debrecen, a bajnokságban zsinórban öt vereség, szerinted mi a reális cél a szezonban, mit vársz, hol végeznek majd?

– Én bízom bennük, szerintem egyenesbe jönnek és a bajnoki cím nem is, de a második, harmadik hely meglesz szerintem. Talán rámennek a kupára és arra összpontosítanak, mindenképpen kell nekik a nemzetközi kupaindulás.

– Rendben, a magyar focit kiveséztük, a Juventus csapatában ki a kedvenced, esetleg a példaképed is Juve játékos?

– A kedvencem és egyben a példaképem is Buffon, hiszen korábban én is kapus volta, remek hálóőrnek tartom.

– Említette, hogy kapus voltál, mennyi ideig védtél és hol? Jelenleg sportolsz valamit?

– Hobbi szinten focizom csak, megyei harmadik ligás csapatban, a Sorokpolány együttesében. Itt kapuskodtam régebben, viszont jelenleg már mezőnyjátékos vagyok, hátvédként tengetem a mérkőzéseket.

– Nemrég hivatalossá vált, hogy az Aranylabda idén Cristiano Ronaldo, Andreas Iniesta és Lionel Messi közt dől el, te kinek adnád és miért így zárszóként?

– Igazából egyik labdarúgó sem a szívem csücske, Messinek semmiképpen, nekem nagyon nem jön be a stílusa, Iniestát pedig ne igazán ismerem. Nálam hármójuk közül a befutó Cristiano Ronaldo lenne, igazi egyéniség és szép gólokat lő, vállán viszi a csapatot.

Őszi Ádám