Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandia: egyre biztosabb, hogy Bony Londonban folytatja

A holland Vitesse Arnhem versenyben van még az Eredevisie bajnoki címéért, így ők egyértelműen a szezon meglepetés csapata. Az együttes kiemelkedő játékosa, az elefántcsontparti Wilfried Bony, aki eddig 24 bajnokin 26 gólt ért el.

A szárnyaló gólvágó piaci értéke mostanra már 10 millió euróra rúg., ami egyszerre átok, és áldás is. Átok, mert Bony-t már most szétszedi a média, ami félő, hogy a legrosszabb pillanatban rontja le a játékos teljesítményét. Áldás, mert bár az elvágyódó támadó szerződése 2015 nyaráig szól, pár hónap múlva is óriási pénzt pengethetne ki, az aktuális ügyfél, a holland gárdának.

A már jó ideje szóban forgó jelöltek közé tartozik két londoni klub, a West Ham United, és a Chelsea. És, hogy mennyire nem kacsáról van szó, azt mindkét érintett részéről megerősíteni látszik egy-némely tény, illetve logikus következtetés.

A West Ham elnöke, David Sullivan a The Sun (najó, ez kicsit necces, de néha nekik is lehet igazuk) információi szerint találkozott Bony képviselőivel, hogy milyen feltételekkel tudnák nyártól magukhoz csábítani a csatárt.

A Chelsea-vel kapcsolatos pletykát pedig az is erősíti, hogy a ,,Kékek” tulajdonosa, Roman Abramovics a Vitesse elnök-tulajával, a grúz Merab Jordania-val együtt tekintette meg a Stamford Bridge-en, a brazil-orosz meccset, még hétfőn. Persze ez lehetett volna csak egy baráti meccsnézés is, ám tudván, hogy az elmúlt három évben nem kevesebb, mint hét játékos mozgott a két klub keretei között, mát több, mint ,,gyanús”.

Balogh József