Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Vilanovának Thiago Silva kell! – Sajtóhír

Katalán lapértesülések szerint Tito Vilanova nyíltan kijelentette a Barcelona vezetőinek, hogy az a bizonyos középhátvéd, akit a Barca keres, az nem más, mint Thiago Silva!

Hogyha hinni lehet a katalán sportsajtóban megjelenteknek, akkor Tito Vilanovának csupán egyetlen egy kérése maradt a Barca vezetői felé; az pedig nem más, mint az, hogy a katalánok mindképpen igazolják le Thiago Silvát! A ‘sport.es‘ információi szerint például Vilanova egyenesen odáig ment, hogy kijelentette a vezetőknek hogy “hozzák el neki Thiago Silvát, más nem kell”!

A brazil válogatott csapatkapitányának ugye még több éves szerződésen van hátra a francia PSG-vel, ráadásul Thiago Silva fizetési igényei is igencsak átlag felettiek. Ennek ellenére úgy tűnik, Vilanova mester bármit megadna a jelenleg hazájával a Konföderációs Kupán menetelő Silváért cserébe. A vezetőedző hajlandó lenne lemondani például David Villáról, Thiago Alcantaráról és számos fiatalkorú játékosról (például: Jonathan Dos Santos, Fontás), csupán azért, hogy előteremtsék Silva 35-40 millió euróra becsült vételárát.

Addig se vegyük készpénznek ezt a feltevést, hiszen szinte napról-napra újabb nevek kerülnek elő a Barca védelmének megerősítésével kapcsolatban…

Nagy Ákos