Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Bármi is lesz, Bale marad…

Tovább fokozódik a Spurs, a Real Madrid és a walesi sztár, Gareth Bale ügye. A londoniak, mint egy kisdedet, úgy próbálják megóvni Balet, az óriási Királyi Gárda elnökétől, Florentio Pérez úrtól.

André Villas- Boas, ahogyan azt korábban is kijelentette, nem fogja hagyni, hogy elvigyék csapatának az egyik, ha nem az egyetlen húzóemberét. A portugál szakmester elmondása szerint, minden követ megfog mozgatni annak ügyében, hogy a walesi ne hagyja ott, a bajnokok ligájának még a selejtezőjéről is lecsúszó londoni alakulatot, egy a futballpiac legnagyobb klubjáért.

,,Az elnök úr azt mondta nekem, hogy nem vagyunk nyitottak a felénk érkező új ajánlatokra. Bármi is legyen, Bale akkor sem fog távozni. A fociban nincsenek lehetetlenek, de engem meggyőzött ezekkel a szavakkal az elnök úr.”– Mondta André Villas- Boas.

Ám Florentino Pérez az az ember, aki ha valamit a fejébe vesz, nem tágít addig, amíg be nem teljesül elgondolása. Ő erősíteni szeretné a Real Madrid csapatát, új edzővel és új játékosokkal. Gareth Bale pedig, egy igen nagy és új erőforrás lehetne a habfehér klub számára. Florentino Pérez kijelentette, hogy nincsenek olcsó vagy drága játékosok, hiszen csak a teljesítményük számít.

,,Nem létezik olcsó, vagy drága játékos. A teljesítményük a mérvadó. Zidane, Figo, Ronaldo és Beckham nagyon nagy bevételnövekedést hozott nekünk. A nagy játékosokba fektetjük a pénzt, akkor sokkal többet is kapunk vissza belőlük. Azon dolgozom, hogy a legjobb játékosok játsszanak Madridban. Azonban e cél elérésért nem szükséges, hogy minden nyáron nagy neveket hozzunk a média kedvéért. Olyan különleges futballistákat akarunk, akik tisztában vannak a Real Madrid jelentésével és megértik a klub történelmét. Akik felfogják, hogy én a legjobbat akarom a klubnak.”– Nyilatkozta Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke.

Lakatos Miklós