Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Női EB: Influenzás beteg Marozsánéknál!

Már a legutóbbi, Norvégia elleni csoportmeccsen sem léphetett pályára a német válogatott egyik alapembere, Lena Goeßling, aki influenzás megbetegedés miatt volt kénytelen távol maradni.

Lena Goeßling a „Nationalelf” első két mérkőzésén még a pályán volt, ám a végül vereséggel végződő, norvégok elleni fellépésen már nem lehetett ott komoly lefolyású influenzája miatt. A Wolfsburg 27 éves védekező középpályása nélkül, ha nem is volt átjáró ház a német hölgyek középpályájája, de azért mindenképpen érződött a hiánya.

Tegnap délután a válogatott szóvivője, Anette Seitz még nem tudta meg mondani, hogy várható-e Goeßling visszatérése, bár reményét fejezte ki, hogy a kulcsemberük ott lehet az olaszok elleni, vasárnapi negyeddöntőben.

A németek számára azért öröm lehet az ürömben, hogy két sárgalapos eltiltását követően újra játszhat, a Potsdam játékosa, Jennifer Cramer.

További hír még az EB-ről, hogy szerencsés harmadikként, Dánia folytathatja a legjobb nyolc között. Dánia, és Oroszország között, az elmúlt éjszaka sorsolással döntöttek, hogy ki léphet tovább a negyeddöntőbe. Pedig a gólkülönbség az oroszok javára döntött volna.

Balogh József