Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lewandowski orvosi vizsgálaton Münchenben!

Robert Lewandowski átigazolási drámája ezen a napon véget érhet, a lengyel ugyanis már Münchenben tartózkodik, szerződését még ma szigálhatja!

A ‘Bild’ online kiadása órisi szenzációként közli a hírt, mely szerint Robert Lewandowski a mai napon aláír az FC Bayern München csapatához! A német lap azt is tudja, hogy a 25 esztendős csatár délután fél kettőtől már a bajorok csapatorvosánál van, ha a procedúra lezajlik, akkor máris kerülhet a szignó a papírra.

Robert Lewandoski hamarosan az FC Bayern játékosa lehet – magazin.de

A jelenleg még a Borussia Dortmund alkalmazásában álló csatár kontraktusa lejár a szezon végén a Ruhr-vidéken, a Bayern keretéhez a nyáron csatlakozna, amennyiben jók az eredményei a vizsgálaton.

A ‘Bild’ továbbá azt is tudni véli, hogy Lewandowski öt éves, azaz 2019 nyaráig szóló szerződést köthet a német rekordbajnokkal. Mivel a BVB-hez a szezon végén már nem fogja semmi kötni, a transzfernek anyagi vonzata nem lesz.

Lewandowski érkezésével egyébként megnehezül majd Mario Mandzukic helyzete. A 27 esztendős horvátot vitte volna a Juventus, azonban nemleges választ kaptank, Mandzukic ugyanis kijelentette, hogy felveszi a harcot, semmi akadályát nem látja ugyanis, hogy Lewandowskival egy kluban rúgják a bőrt.

Lewandowski átigazolását hivatalosan még nem erősítette meg a Bayern München.

Kostyál Balázs