Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozik posztjáról a korábbi mexikói szövetségi kapitány – sajtóhír

A mexikói bajnokságban (Liga MX) szereplő Tijuana rutinos vezetőedzője leváltására készül…

(Photo by Azael Rodriguez/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint a Tijuana egyesülete és a csapat vezetőedzője, Miguel Herrera útjai rövidesen elválnak egymástól, miután a klub vezetősége a rutinos szakember szerződésének felbontására készül.

Az 53 éves szakember tavaly február óta irányította a Xolost, minden sorozatot figyelembe véve 47 találkozón ült az együttes kiadpján, amely ebből tíz mérkőzést nyert meg 13 döntetlen és 24 vereség mellett. Herrera korábban 2013 és 2015 között a mexikói válogatott szövetségi kapitánya is volt, azonban a posztról távoznia kellett, miután az akkori Arany-kupáról hazaérkezve a reptéren kamerák előtt felpozott egy riportert. Ezen kívül számtalan mexikói élcsapatot irányította, többek közt a Club Américát és a Tigres UANL-t is.

A Tijuana a tavalyi Aperturában a 13. hyelen végezve csak két ponttal maradt le a rájátszásról, azonban az idei Clausura küzdelmei során 17 forduló alatt szerzett 14 ponttal csupán a 18 csapatos mezőny 16. helyén végzett, mindössze két mérkőzést megnyerve, így aligha lehet meglepetés, hogy a váltás mellett döntenek.