Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DVTK: Főszponzor hazai pályáról

Ma délután szurkolói ankét keretében jelentették be – az új játékosok mellett – a DVTK új főszponzorát. Ez nem más, mint a Borsodi Sörgyár Zrt., amely nemcsak főszponzorként, de mezszponzorként is megjelenik tavasztól.

dvtk.eu

Délután szurkolói ankétot tartottak Miskolcon a Szinva Park bevásárló és szórakoztató központban. A fő téma természetesen az új játékosok bemutatása volt, de akadt egy meglepetés is. A klub vezetői bejelentették, hogy a Borsodi lesz a klub főszponzora, amely a mezeken is megjelenik. „Nagy öröm számomra, hogy a csapat életében az év legfontosabb igazolását én jelenthetem be, ami nem más, mint a Borsodi, amely immár hazai pályán, a DVTK főszponzoraként járul hozzá csapatunk sikereihez. Igazán kedvező feltételekkel sikerült megállapodnunk, hiszen eredményeket akarunk elérni, és ennek köszönhetően a jövőben az eddigieknél is több telt házas mérkőzéssel számolunk. A Diósgyőr főszponzora nemcsak a csapatot segíti, hanem a szurkolók jobb kiszolgálásában is részt vesz a jövőben, a stadionban Borsodi sört csapolunk. Hiszem, hogy a Borsodi és szurkolóink támogatása együtt a DVTK-t minden eddiginél nagyobb sikerekhez vezeti a következő években. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy a DVTK immáron ne csak a régióban, hanem országszerte elismert és közkedvelt klub legyen, és belátható időn belül kijussunk az európai porondra.” – fogalmazott Szabó Tamás, a klub ügyvezető igazgatója.

Petr Kovarík, a Borsodi Sörgyár igazgatója hasonló gondolatokat fogalmazott meg, kiemelte annak fontosságát, hogy a logo felkerült a mezekre. „Nagyon örülök, hogy bejelenthetem, a Borsodi hazai pályán játszik a jövőben a Diósgyőrrel. Együtt vagyunk, győzni fogunk! Tudjuk, hogy a Miskolcon és környékén élő sörszeretők különösen közel állnak a Borsodihoz. Fontos számunkra, hogy a DVTK mezére is felkerül a Borsodi neve, mert nemcsak a stadionban, hanem a televízióban is sokan követik a Diósgyőr mérkőzéseit. A DVTK-nak van ma Magyarországon az egyik legnagyobb szurkolótábora. A vasárnapi meccsre is számtalan érdekes és izgalmas játékkal, kezdeményezéssel készülünk, remélem, minél többen leszünk, és nyerni fogunk a Debrecen ellen.” – jelentette be a sörgyár ügyvezetője.

Az ankéton Szabó egy DVTK-mezzel, míg Kovarík egy díszdobozos Borsodival ajándékozta meg a másik felet.

Gavalovits Sándor