Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El Classico: Íme a három 11-es videón! Hány volt jogos? – szavazás

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk az FC Barcalona tegnap diadalmaskodni tudott a Bernabeuban, a találkozó azonban mint mindig most is folytatódott és jelen pillanatokban is zajlik a szurkolók, sőt még a játékosok között is. Mennek az üzengetések, folyik a nyilatkozatháború, mindenkinek megvan a maga véleménye a három megítélt tizenegyesről. Nézzük, a többség hogyan látja az eseteket, íme videón a három büntető és lehet szavazni, ki hogyan érzi az eseteket.

Az első tizenegyest a Real Madrid végezhette el, miután Cristiano Ronaldo lábát Dani Alves akasztotta meg a vonal környékén. A kérdés, hogy volt-e kontakt, illetve ba vonalon kívül vagy belül történt a szabálytalanság. Íme a videó!

Sorry, there are no polls available at the moment.

Aztán következett a Neymar kontra Ramos incidens, ahol a vita tárgya nem más, minthogy a spanyol összeakasztotta-e a brazil lábát, vagy sem!? Minden estre a játékvezető itt is büntetőt ítélt, illetve piros lapot Ramos számára, hiszen utolsó ember volt. Íme a videó!

Sorry, there are no polls available at the moment.

Végül pedig Iniesta esete a Real védőkkel, a spanyol válogatott klasszist szendvicsbe fogták, a három eset közül tán ez a legkevésbé vitatható, de majd eldől, hogy a szurkolók hogyan látják! Íme a videó!

Sorry, there are no polls available at the moment.