Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Defoe volt a nyerőember; Még mindig nyeretlenek Henryék

A hétvégén már a 3. fordulón esett át, az MLS mezőnye. A 19 gárdából most 18 volt a pályán, amelyek közül nem egyben volt most is igazi vezér a pályán, egy, vagy akár több Európában is kipróbált veterán. Lássuk mi történt a tengerentúlon!

MLS – alapszakasz; 1. forduló
Sporting Kansas City – San José Earthquakes 1-0
A gyenge idénykezdet után végre megszerezte első győzelmét a címvédő Kansas is. A Sporting hiába játszott végig fölényben, a San José elleni meccsen, végül csak egyetlen, értékesített büntetővel múlta felül vendégét. A gólt a korábbi angol cserediák, Dom Dwyer szerezte.

Toronto FC – D.C. United 1-0
Akárcsak múlt heti duplájával a Seattle ellen, úgy a mostani egyetlen szem góljával is a meccs hőse tudott lenni Jermain Defoe. Az angol válogatott csatár most a fővárosi D.C. végzete lett, amely továbbra is 0 ponttal szerénykedik az 1-es számú főcsoport utolsó helyén.

www.680news.com

Real Salt Lake City – Los Angeles Galaxy 1-1
Az első játéknappal ellentétben, Robbie Keane most meg tudta menteni a teljes blamától, a Galaxyt. Az ír veterán múltkor büntetőt rontott, egy szintén a Salt Lake elleni meccsen, ám a „visszavágón” már akcióból is betudott találni. Igaz, egyelőre ez is kevés volt az üdvösséghez, lévén így is csak egy ponttal gazdagodtak a los angeles-iek, és ebből adódóan nem tudtak elmozdulni a kettesszámú főcsoport sereghajtó pozíciójából.

Chicago Fire – New York Red Bulls 1-1
Nagyon lassan akar csak beindulni Thierry Henryék szekere is. A New York a Vancouvertől elszenvedett 4-1-es verés óta nehezen tér magához, sőt, az első győzelem megszerzése továbbra sem akar összejönni. Az „energiaitalosok” most éppen Chicagóban elégedtek meg kénytelen-kelletlen egy sovány döntetlennel.

További eredmények:
New England Revolution – Vancouver Whitecaps 0-0
Columbus Crew – Philadelphia Union 2-1
Colorado Rapids – Portland Timbers 2-0
FC Dallas – Chivas USA 3-1
Montreal Impact – Seattle Sounders 0-2

Szabadnapos:
Houston Dynamo

Balogh József