Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyert a Sociedad és a Villarreal is

A spanyol bajnokság 30. fordulójának harmadik játéknapján 4 mérkőzés került megrendezésre, ebből kettő este 8 órától. A Sociedad hazai pályán verte a Valladolidot 1-0-ra, míg a Villarreal szintén ugyanilyen arányban győzedelmeskedett a Getafe otthonában.

A Real Sociedad – Valladolid mérkőzésen nem volt nagy iram, mondhatni egy kicsit unalmas meccset játszott a két csapat. Az egyetlen gólt Carlos Vela szerezte a 23. percben, a mexikói Rubén Pardo passzát értékesítette a kapus felett átemelve, 1-0! A mérkőzés ezután szépen lassan csordogált és akadt mindkét csapatnak helyzete, de a meccs legnagyobb lehetősége szintén a mexikói játékos előtt adódott, de Griezmann szép passzát Vela a vendégek kapusába, Jimenez-be lőtte. A találkozón ezután már nem nagyon akadt helyzet, csak egy közvetett szabadrúgás a vendégek előtt a 92. percben, de a 13 méterről leadott szabadrúgásba belelépett egy hazai védő, így maradt az 1-0.

Spanyol bajnokság
30. forduló
Anoeta stadion
Real Sociedad – Valladolid 1-0
G:
 C. Vela 23., ill. –

A Getafe – Villarreal meccsen elég hamar megszületett az egyetlen gól , amit Jérémy Perbet szerzett az 5. percben.  A vendégek játékosa egy szép passzt követően lefordul védőjéről majd 16 méterről erőből a rövidbe bombázza a labdát, 0-1! A mérkőzés kiegyenlített volt végig, igaz a Getafe fölényesen birtokolta a labdát, de gólt nem sikerült szereznie egyik csapatnak sem. Így Perbet egyetlen gólja a vendégek sikerét jelentette.

Spanyol bajnokság
30. forduló

Coliseum Alfonso Pérez stadion
Getafe – Villarreal 0-1
G: – ill. J. Perbet 5.

A spanyol bajnoki tabella jelenlegi állása:
1. Atlético Madrid 72 pont , 2. Barcelona 71 p, 3. Real Madrid 70 p, 4. Athletic Bilbao 56 p, 5. Sevilla 50 p, 6. Real Sociedad 49 p, 7. Villarreal 48 p …. 18. Getafe 28 p, 19. Valladolid 27 p, 20. Betis 19 p.

Szajevics Patrik