Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: az idény végén távozik a Brighton rutinos középpályása! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Brighton együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy az idény végén távozik a csapattól a rutinos középpályás, Adam Lallana.

(Photo by Martin Rickett/PA Images via Getty Images)

A Brighton együttese a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy az idény végén távozni fog a csapattól Adam Lallana. A rutinos középpályás még 2020 nyarán ingyen került a “Sirályokhoz” a Liverpooltól, és noha sokszor hátráltatták sérülések, fontos tagja tudott lenni a csapatnak a pályán és az oldalvonal mellett is. A hivatalos közleményben a klub vezetőedzője, Roberto De Zerbi elmondta, hogy szerette volna, ha Lallana legalább még egy évig a keret tagja marad, de kénytelen volt elfogadni a 36 éves játékos döntését, miszerint nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró kontraktusát. Az biztos, hogy Lallana nem fogja befejezni profi pályafutását, ám azt még pontosan nem tudni, hogy hol lesz a következő állomáshelye.

Adam Lallana a Brighton színeiben minden sorozatot figyelembe véve 103 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4-4 gólt és gólpasszt jegyzett.