Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Kaká nem bánta meg a visszatérést

Az AC Milan brazil középpályása, Kaká saját bevallása szerint nem bánta meg, hogy a nyáron újra csatlakozott az olasz együttes keretéhez, még ha az szenved is az egész éved során.

www.goal.com

Ricardo „Kaká” ma különleges számhoz érkezett, ugyanis az este folyamán már a 300. alkalommal húzhatja magára tétmeccsen, a Milan legendás mezét, amivel beírja magát a klub históriás könyvébe.

Na persze, nem mintha ezt eddig nem tette volna meg, lévén első milánói periódusa alatt szerezte meg karrierje egyetlen Aranylabdáját is, a hamarosan már 32 esztendős játékos. Igaz, a korábbi, évekkel ezelőtti sikerek egyelőre csak a nosztalgikus múltat jelentik a Milannal, ugyanis az idei évük katasztrofálisra sikerül még úgy is, hogy szezon közben Clarence Seedirf ült le a kispadra. Talán éppen a vergődés miatt, de már egy ideje pletykálják, hogy Kaká távozhat, pedig 2015-ig érvényes szerződése van. Sőt, korábban (és most is) maga a brazil játékmester utalt rá, hogy egyszer szívesen ki is próbálná magát, az MLS-ben. Talán ennek most jött volt el az ideje?

„Nem bántam meg a döntésemet, hogy visszajöttem a Milanhoz. Az élet része a furcsa pillanatok megtapasztalása, és minden csapatnak vannak válságos szakaszai a történetében, így van ez most a Milannal is jelenleg. Nem hiszem, hogy Seedorftól várható az, hogy megtalálja a a kiutat ettől a nehéz helyzetben, hiszen Clarence még csak az elején edzői pályájának. A jövőben szeretnék Amerikában játszani. A szezon végén beszélek Adriano Gallianival, hogy megértsük egymás gondolatait. Ha én távozok, akkor az Egyesült Államokba szeretnék.” – nyilatkozott, a tőle megszokott részletességgel Kaká.

Balogh József