Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligakupa: Négy között a Vidi

A Videoton hétvégén, hazai pályán gyenge játékkal kapott ki a Debrecentől, most egy ligakupában a 4 közé jutva szeretnék kárpótolni a székesfehérvári szurkolókat.

Forrás: vidi.hu

A Pécs otthonában 1-1-s döntetlent értek el, ezzel előnyös pozícióból várhatták a visszavágót. A kezdő csapatokból már kiderült, hogy melyik együttes akarta jobban a győzelmet. A pécsieknél inkább a fiatalak játszottak, ez meg is mutatkozott a statisztikákban, a kapura lövések száma 12-1 volt a szünetben a hazaiak javára, de ami ennél is fontosabb, hogy Juhász Roland fejesével a vezetést is sikerült megszerezniük. Felipe Oliveira jobb oldalról tekerte középre a labdát, amit Juhász fejelt a jobb alsó sarokba védhetetlenül.

A második játékrészt támadóbb jelleggel kezdte a Pécs, ennek eredményeképp helyzetekig is eljutottak, ám az egyenlítő találatot nem sikerült megszerezni. Ez az állapot azonban nem tartott sokáig, a hazaiak ismét átvették az irányítást. A 71. percben a csereként beállt Haraszti növelte az előnyt, a 23 méterről eleresztett lövés meg sem állt a kapu jobb alsó sarkába. A 76. percben még ziccert hibázó Zé Luis a 84. percben ugyanezt a hibát már nem követte el, a kiugró támadó a kapus mellett elhúzva a labdát alakította ki a 3-0-s végeredményt.

Videoton – PMFC: 3-0 (1-0)
G: Juhász (21.), Haraszti (71.), Zé Luis (84.) ill. –
Tj.: A Videoton 4-1-s összesítéssel.

A ligakupa elődöntő párosításai:
Debrecen – Videoton, Diósgyőr – Ferencváros

Pék Márk