Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casillas: „Sokat szenvedtünk”

Hiába volt csapata legjobbja tegnap este, a bajnokságban mellőzött Iker Casillas, a Real Madrid még így is közel került az arcpirító szégyenhez, a Dortmund elleni BL negyeddöntőn.

www.megasportradio.com

A tegnap esti visszavágó 3-0-s Real előnyről indult, és az, hogy a Borussia nem harcolta ki minimum a hosszabbítást, csak a forgandó szerencsének, és a remekelő Casillas-nak köszönhették a „Királyiak”.

Persze így azóta már tudjuk, hogy végül a madridiak sorozatban már a negyedik alkalommal jutottak a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, amiért cserébe most az őket tavaly, a legjobb négy között kiverő Dortmundot kellett búcsúztatniuk. A lefújás után tudta mindenki a spanyoloknál, hogy ez kevésen múlott, így valóban nem lehetett teljes az örömük. Ezt tükrözte a világ-, és Európa bajnok Casillas nyilatkozata is:

„Nagyon szenvedtünk, túl sokat is ma este. Még ha ez szükséges is időről időre, ne feledjük, hogy semmi sem egyszerű. Csináltunk egy csomó hibát, azonban ezekből tanulva jobbakká válhatunk az elkövetkezendő hetekben.” – füstölgött a veterán hálóőr.

A találkozóról készült összefoglalónk ITT érhető el.

Balogh József