Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sokk! Az Arsenal a ManUtd védőjét nézte ki!

A legújabb hírek szerint az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger komolyan gondolja, hogy a csapatához csábítsa a bukdácsoló Manchester United védőjét, Chris Smallingot.

www.therepublikofmancunia.com

Úgy értesültünk, hogy a francia szakember 12 millió fontot is hajlandó lenne a nyáron arra áldozni, hogy az elképzelhetően távozó Bacary Sagna helyére megfelelő helyettest találjon. Más kérdés, hogy sok játékossal ellentétben Smalling neve eddig egyszer sem merült fel, mint lehetséges távozó a Unitedből.

Ám eközben fontos észben tartani, hogy bizony nem csak az angol foci transzfervilágában, de még az Arsenalnal is új szelek fújdogálnak, ugyanis a korábbi trendekkel szembe menően Wenger mester már tavaly is több rivális játékosát is szerette volna szerződtetni. Ennek az „újhullámnak” lehet a következő példája Smalling, aki már 2010 erősíti a MU-t, ám gyakori kisebb-nagyobb sérülései miatt sosem tudott igazi vezére lenni a védelemnek.

Az Arsenalba szerződéssel egyébként Smalling akár két szempontból is jól járhatna, ugyanis egyrészt az „Ágyúsok” biztosan megemelnék 52 ezer fontos heti bérét, másrészt pedig hazaköltözhetne Londonba, lévén az angol fővárosban született.

Chris Smallingot jelenlegi szerződése 2016 nyaráig köti az Old Traffordra, miközben az a hír járja, hogy bár angol válogatott is, mégsem tartozik David Moyes kedvencei közé.

Balogh József