Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Jobb lett volna elkerülni a Real Madridot

A spanyol válogatott középpályás szerette volna elkerülni a Carlo Ancelotti vezette Real Madridot, mert a királyiak most a legerősebbek az elmúlt évekhez képest, és a kontráik nagy veszélyt jelentenek.

fotó: foci-live.hu

Javi Martinez elismerte, hogy ő szerette volna elkerülni a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjében.
2012-ben már találkoztak az elődöntőben a csapatok, akkor sikerült a bajoroknak továbbjutnia 3-3-as összesítés után büntetőkkel.
Martinez úgy véli, hogy a megmaradt 3 csapat közül a legkeményebbet kapták ki és így, hogy egy hetet pihenhet a madrid jobb állapotban és kitisztultabb fejekkel tudnak neki vágni a párharcnak.
“Ők egyre jobbak, kompaktabbak és erősebbek. Én elakartam őket kerülni az elődöntőben. Ők a legkeményebbek akikkel szembekerülhettünk.” – mondta az EL Mundo-nak.
“Ők nagyon veszélyesek a széleken Di Maria, Bale és Cristiano Ronaldo révén gyorsan végigtudják vezetni a kontrákat és ezekre oda kell figyelnünk.”
A spanyol középpályás a másik ágon a honfitársainak szurkol, és különösen élvezi Diego Costa játékát aki parádés szezont fut idén, de figyelmeztetett arra, hogy A José Mourinho által irányított csapatok mindig mindenkire veszélyt jelentenek.
“Ő (Costa) nagyon sokat harcol és a képességeinek köszönhetően rengeteg helyzetet tud kialakítani csapata számára. És ő egész évben remek szezont fut. Sok sikert kívánok az Atleti-nek.”– mondta Martinez.
“Az angol csapat edzője Mourinho nem egy egyszerű ember, de mindig remek munkát végez. Mindig előre elkészít mindent, hogy elérje végső célját.”
Martinez hozzátette, hogy Pep keze alatt inkább a labdabirtoklásra fektetik a hangsúlyt, de nem veszett el a Jupp Heynckes vezetése alatt látható stílus sem veszett el teljesen.
“Pep megtartott egy keveset Jupp stílusából, de most a játék másabb. Lassabban játszunk, de a labda többet van nálunk.

Szajevics Patrik