Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: „Nem Mi vagyunk az esélyesek” – Robben

Arjen Robben tőle szokatlan módon nagyon is szerényen nyilatkozott csapata, a Bayern München esélyeiről, a gárda szerdai, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája elődöntője előtt.

www.india.diplo.de

Pedig aztán, ha valaki, akkor a Bayern játékosai duzzadhatnak az önbizalomtól, lévén ők a BL címvédői, miközben a „hazai pályán” vagyis a Bundesligában már tét nélkül léphetnek gyepre hétről-hétre, ugyanis előnyük már behozhatatlan az élen.

Az általában végtelen magabiztosságáról ismeretes Robben azonban igyekezett levenni a saját, és társai válláról a terhet, mondván ők korántsem nézik le a „Királyiakat”. Mi több, Robben a Bayern múltkori, Augsburg elleni vereségét követően óva int mindenkit hasonló hibától, mint a szerdai ellenfél alábecslése, főleg, hogy a bajorok mennek először idegenbe, a Santiago Bérnabeuba.

„Ha megnézzük a legutóbbi meccseket, akkor azt mondhatjuk, hogy nem vagyunk favoritok a Real Madrid ellen. A Real Madrid mindig minőséget képvisel. Mindent meg kell tennünk, amit lehet, hogy folyamatosan menjünk előre. Beleadunk majd mindent. A Real persze képes bizonyítani minden csapat ellen. Óvatosnak kell lennünk. Ellenkező esetben bedarálnak minket. Én csak egy jó eredményben reménykedek. Oda kell állni, és a meccs végig az ellenőrzésünk alatt tartani.” – figyelmeztetett, és fogadkozott is egyben, Robben.

A Bajnokok Ligája e heti programja:
Kedd:
Atlético Madrid – Chelsea 20:45 (tv: Sport 1, 20:00, élő)
Szerda:
Real Madrid – Bayern München 20:45 (tv: Digi Sport 1, 20:00, élő)

Balogh József