Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Hamburg sztárja egyre közelebb a Leverkusenhez

Az osztályozó előtt újabb feszültség Hamburg városában: a klub egyik legnagyobb erőssége egyre valószínűbb, hogy tovább áll, bár az elnök nem engedné el.

magazin-forum.de

A Hamburger SV csütörtökön osztályozót játszik a Greuther Fürth ellen. A Fürth magabiztos a találkozó előtt, a HSV háza táján inkább Hakan Calhanoglu kapcsán érkeznek a hírek. A 20 esztendős török-német középpályást még a másodosztályba is magával vinné a Hamburg, a játékos azonban inkább a Bajnokok Ligáját választhatja.

A ‘Hamburger Morgenpost’ birtokába jutott információk szerint a Bayer 04 Leverkusen 12 millió euró ajánl a HSV-nak Calhanogluért. A gyógyszergyári alakulat igen vonzó momentán a nagyobb neveknek, hiszen az új ezdő, Roger Schmidt igen ambíciózus tervekkel érkezik és ezek megvalósításához megvan a megfelelő anyagi kerete is.

“Hogyha Németországon belül váltana, akkor a Leverkusennek vannak a legjobb lapjai.” – mondta Bektas Demirtas, a játékos ügynöke, majd így folytatta: “Egy játékos álma mindig az, hogy a lehető legmagasabb szinten játsszon és talán meghallja a Bajnokok Ligája dallamát. A Leverkusen egy olyan klub, amely szerepel az európai porondon, szeretnék a játékost és készen állnak arra, hogy a megfelelő összeget kifizessék.”

Az idén 11 gólig jutó Calhanoglu egy szezon után hagyhatja el a Hamburgot. A török válogatott futballista a Leverkusen harmadik igazolása lehet, a brazil hátvéd Wendell és a 17 gólos csatár, Josip Drmic érkezése bár biztos.

Galeß