Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Immobile Dortmundban folytattja – sajtóértesülés

Úgy néz ki, hogy szerződtete az FC Bayern Münchenbe igazoló Robert Lewandowski helyére a kívánt sztárt a Borussia Dortmund: az olasz gólkirály érkezik.

stopandgoal.com

Egybehangzó olasz lapértesülések szerint Ciro Immobile a Borussia Dortmund csapatához igazol – mindezt a német ‘Bild’ is így tudja. A 24 esztendős olasz csatár érkezését hivatalosan még nem jelentette be a BVB, erre a magyarázat az is lehet, hogy Ausztriához hasonlóan Németországban is szünnep van csütörtökön és pénteken is, így nem dolgoznak – Krisztus mennybemenetelét ünneplik.

A Bundesliga második helyezettje 19 millió eurót utal át az FC Juventusnak. Immobile ugyan idén az FC Torio alkalmazásában állt, játékjogának felét azonban a Juve birtokolta. Az olasz média úgy információ szerint az eladás előtt teljesen megvette a csatárt az öreg hölgy.

A Dortmund sportigazgatója, Michael Zorc a ‘Kicker’-nek nem erősítette meg a transzfert, annyit mondott, hogy jó beszélgetések vannak a hátuk mögött. A 22 találattal gólkirályi címet szerző Immobile öt évre szóló szerződést írhat alá.

Az átigazolást várhatóan napokon belül hivatalosan is megerősíti a Borussia Dortmund. A Immobile jelenleg az olasz válogatott edzőtáborában készül a közeledő Világbajnokságra.

Galeß