Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyíregyháza: Lázár kölcsönben érkezik

Az NB1-be feljutó Nyíregyháza Spartacus hétfőn kezdte meg a felkészülést, ezzel egy időben jelentették be az újpesti Lázár Bence érkezését.

Forrás: sport1tv.hu

Így nyilatkozott az újdonsült szerzemény a csapat hivatalos oldalának: ’’Fiatal csapatba érkeztem, és mondhatom, hogy barátok közé, hiszen a korábbi újpestiekkel (Rubus Tamás, Szolok Zsolt) napi kapcsolatban voltam. Már egy éve is szeretett volna megszerezni a Spartacus, de akkor nem sikerült, most viszont igen, és örülök, hogy ennyire ragaszkodtak hozzám, remélem, meghálálom a bizalmat. Abban reménykedem, hogy a Nyíregyháza lesz a bajnokság egyik meglepetéscsapata, a keretet alkalmasnak tartom erre.”

Lázár mellett, az egykori korosztályos válogatott labdarúgó, Fodor Ferenc érkezését is bejelentették, a 23 éves védő két évre kötelezte el magát a klubnál.

A hétfői edzés során a csapat trénere, Csábi József is beszélt együtteséről: ’’Már nagyon vártam, hogy elkezdődjön a munka, és már nagyon várom az első bajnokit is a Debrecen ellen. Olyan közegbe kerültem, ahol nagyon szeretik a futballt, és öröm dolgozni. Remélem, a pályán majd olyat tudunk alkotni, hogy megtelik a lelátó. Ami a játékoskeretet illeti, nagyon erős vázat kaptam, hiszen a Szpari meggyőzően nyerte meg az NB II-es bajnokságot, de néhány poszton szeretnénk megerősíteni, hogy az élvonalban is meghatározó csapat legyen.”

Az újoncnak nem lesz könnyű dolga a nyitómérkőzésen, hiszen a tavalyi bajnok Debrecen otthonába látogatnak majd, az idénynyitó július 25.-én lesz.

Pék Márk