Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Japán válogatott játékossal erősítene a Hamburg

A Hamburger SV egy igen rosszul sikerült szezon után új játékosokkal nyitna egy új érát, Stieber Zoltán és Pierre-Michel Lasogga érkezése után újabb játékost igazolhatnak a középpályára.

bild.de

A Bundesligából kieső 1.FC Nürnbergtől távozna a nagyobb nevek, a japán válogatott Hiroshi Kiyotake sem akar maradni. A 24 esztendős szervező középpályás két éve játszik Németországban, első sorban gólpasszaival szerzett magának nevet a Bundesligában – ebből idén nyolcat osztott ki.

A ‘Bild’ értesülései szerint a Hamburg bevásárlólistáján igen előkelő helyet foglal el Kiyotake. A 26- szoros válogatott távozása biztosra mondható, a Nürnberg a már említett lap szerint 5 millió euró fejében adna túl Kiyotakén.

“Nincs mit elajándékoznunk, hogyha érdeklődnek, akkor mi meghallgatjuk az ajánlatokat.” – mondta Martin Bader, a német klub sportigazgatója.

Kiyotake az előző években meghatározó játékos volt Nürnbergben, tavaly nyáron az Aston Villa több milliós ajánlatára is nemet mondtak. Idén azonban a másodosztályba nem számíthatnak majd a japánra, aki a Hamburgban teheti meg pályafutása következő lépését.

Galeß