Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elhagyhatja a Bundesligát a friss világbajnok középpályás

Sajtóinformációk szerint nem kizárt, hogy csupán néhány nappal a világbajnoki cím megszerzése után a német válogatott középpályás, Christoph Kramer nemcsak csapatot, hanem országot is vált.

Christoph Kramer (középen) – irishtimes.com

Kramer nemcsak tagja volt a nationalelf világbajnok keretének, hanem a döntőben kezdőként is számolt vele Joachim Löw szövetségi kapitány. Az már más kérdés, hogy egy szerencsétlen ütközés következtében hamar, már az első félidőben cserére kényszerült a 23 éves védekező középpályás. Ennek ellenére sok élcsapat megpróbálja magához édesgetni a hivatalosan a Bayer Leverkusen kötelékéhez tartozó, ötszörös válogatott futballistát.

Aki azonban valójában a Borussia Mönchengladbach kölcsönjátékosaként vívta ki a részvételt: tavaly nyáron ugyanis két esztendőre kölcsönadták a gyógyszergyáriak a ’Gladbach gárdájának, s a mindkét lábával ugyanolyan technikás középpályás élt is a bizalommal: a nemrég befejeződött idényben csupán egyetlen bajnoki mérkőzést hagyott ki, valamint egy kupameccsen is szóhoz jutott, s ezeken az összecsapásokon három gólt jegyzett, továbbá egy gólpasszt is kiosztott.

A meggyőző teljesítményének köszönhetően tehát a Manchester Uniteddel és a Napolival is összefüggésbe hozták a nevét, s jelen állás szerint talán nagyobb esély mutatkozik rá, hogy a nápolyiak hívó szavát fogadja el a nyolcmillió euróra értékelt Christoph Kramer.

Budai Levente