Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A James Rodriguez “akta” részletei!

Úgy fest, hogy nincsen visszaút, az AS Monaco kolumbiai válogatott csillaga James Rodriguez a Real Madridban folytatja pályafutását. Összegyűjtöttük a fontosabb tudnivalókat a transzfer kapcsán, mely ma hivatalossá válhat az esti órákban.

Kép Forrása: footymatters.com

A vb gólkirálya immáron Madridban tartózkodik, az egyik közösségi oldalra pedig felkerült egy kép, melyen a Real Madrid egyik orvosával fényképezték le, mire ezen sorok eljutnak olvasóinkhoz, addigra már Rodriguez túl is lehet az ilyenkor szükséges vizsgálatokon.

Szintén árulkodó jel, hogy az AS Monaco labdarúgócsapata, megváltoztatta közösségi oldalának borítóképét, s Rodriguez helyére a csapat másik kolumbiai ásza Falcao került, aki felépült sérüléséből és könnyen elképzelhető, hogy szintén magára ölti a királyiak mezét, erről azonban majd később.

A klubelnök Florentino Pérez egyenesen Dél-Amerikából utazott haza, hogy jelen lehessen a nyár egyik ha nem a legnagyobb transzferének bejelentésénél.

James Rodriguez Madridban orvosi vizsgálaton (twitter.com)

Mindent latba véve James Rodriguez 75 millió eurójába kerül a királyiaknak és ez az összeg 80 millióra emelkedhet a különböző bónuszokat figyelembe véve. Rodriguez és a klub is megállapodásra jutott, évi 7 millió eurós fizetése lesz a kolumbiainak, aki hosszútávon ír alá 2020-ig.

Immáron azt is tudni lehet, hogy Rodriguez is elutazik az Egyesült Államokban, így a tengerentúlon debütálhat a Real Madrid együttesében. A transzfernek áldozata, áldozatai is lehetnek, Di Maria és Khedira könnyen a távozás sorsára juthat.

Sokan fanyalognak és közülük sokan Real Madrid szurkolók, mondván jó, hogy érkezik James, ám ennyi pénzt nem ér meg. Az idő majd eldönt mindent…

A hivatalos bejelentésre este hat és hét óra között kerülhet sor Madridban.

Arrow