Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végre visszatérhet a Monaco sztárja!

A legújabb hírek szerint szerdán végre újra pályára léphet az AS Monaco csapatában Radamel Falcao. Hogy ez miért is olyan szenzációs hír? Hát csak azért, mert a kolumbiai csillag januári sérülése óta először játszhatna klubjában, amely épp az ő hazájában túrázik.

www.monacolife.net

Az AS Monaco ugyanis megpróbálja összekötni a kellemeset a hasznossal, és abban a Kolumbiában túrázik, ahonnan két kulcsjátékosa, Falcao, és James Rodríguez származik. Igaz, utóbbi már aligha tartozik sokáig hivatalosan is a „Hercegségbeliek” kötelékébe.

A „Tigris”, vagyis Falcao szerdán talán már magára húzhatja a Monaco piros-fehér szerelését, még pedig az Atlético Nacional ellenében, a Copa Euroamericana nevű torna keretében. Ma a gólerős támadó így nyilatkozott a fejleményekről:
„A szerdai játékomban még nem vagyok biztos, majd meglátjuk, még az egészségügyi személyzettel edzek, és szerdáig kiderül. Azt hiszem, hogy az AS Monaco projektjéért szeretnék játszani a Bajnokok Ligájában is, hogy tovább építkezhessünk.” – büszkélkedett Falcao.

Balogh József