Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DVTK: Szurkolói ankét, újabb csatár érkezhet?

A DVTK a Ferencvárosból igazolhat csatárt, név szerint Orosz Márkot, akinek év végéig szól a szerződése a zöld – fehéreknél. Tomislav Szivics vezetőedző kitért az átigazolási pletykára, a csütörtöki EL visszavágóra, valamint a bajnoki esélyekről is. A szurkolói ankét nagy meglepetése, hogy bemutatták a csapat új hazai mezét.

Forrás: dvtk.eu

Szivics az igazolásokról: ’’Sajtóértesüléseket nem szeretnék kommentálni, de ha már szóba került a neve, legyen elég annyi, hogy Orosz Márkot jó futballistának tartom. A keretünk még erősítésre szorul, vagyis mindenképpen szükség van még futballistákra, úgyhogy három-négy érkezőre lehet számítani, csatárt és belső védőt szerződtetnünk kell. Míg az előző szezonban három, az idén már négy fronton kell helytállnunk, hiszen a bajnokság, a Magyar Kupa és a Ligakupa mellett immár az Európa-ligában is pályára lépünk.”

A csütörtöki EL visszavágóról: ’’Határozott előnyre tettünk szert, hiszen idegenben sikerült kettő-nullára nyernünk, ettől függetlenül nem mehetünk biztosra. Tuti sosincs, nem hihetjük, hogy zsebünkben a továbbjutás. Ugyan már! Erről szó sincs, s a napi munka során sem érzek hasonló elbizakodottságot a játékosaimon. Ha számolgatunk, ha azt nézegetjük, hogy az orosz Krasznodarral játszhatunk a következő körben, bajba kerülhetünk. Vagyis csak azzal kell törődnünk, hogy a visszavágón is nyerjünk – sajnos nem Diósgyőrben, hanem Nyíregyházán, de ezzel nem tudunk mit tenni.”

A hétvégi nyitómeccsről, illetve a bajnoki álmokról: ’’Egyelőre természetesen a csütörtöki mérkőzés a legfontosabb, de azért már ott jár a fejünkben a felcsútiak elleni találkozó. Van is miért visszavágnunk, hiszen tavasszal három-kettőre kikaptunk idehaza. Ami a bajnokságot illeti, a vezetőség azt a célt tűzte ki, hogy az első hat hely valamelyikén kell végeznünk. Ez rendben is van, viszont elengedhetetlen, hogy érkezzenek még játékosok. Nagy feladat vár ránk ebben a szezonban. Még jobban akarunk szerepelni, mint legutóbb, ezért tovább fogjuk erősíteni a gárdát. Tesszük ezt annak érdekében, hogy négy fronton is sikerüljön helytállnunk. Muszáj, hogy egy kicsit feljebb lépjünk, aztán ugyancsak picit haladnunk kell előre, és ha ez így lesz, akkor előbb vagy utóbb meglesz a bajnoki cím is.”

Pék Márk