Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atletico Madrid: A VB egyik felfedezettje a célkeresztben

Az Atletico Madrid új támadó után néz. Megint. Korábban már olyan nagyszerű csatárok hagyták el a klubbot, mint: Fernando Torres, Kun Aguero, Diego Forlan, Radamel Falcao, vagy a tavalyi felfedezett Diego Costa. A matracosok ezúttal utóbbi pótlását tűzték ki célul, és érkezett is a Bayerntől a horvát Mario Mandzukic.

Kép Forrása: themalaymailonline.com

A jelek szerint viszont a vezetők ezután sem dőlnek hátra. A Marca információi szerint ugyanis a legújabb érkező a fiatal belga Divock Origi lehet. A 19 éves belga támadó jelenleg a Lille játékosa, és valószínűleg nem a tavalyi teljesítményével hívta fel magára a figyelmet. A Ligue 1-ben 30 pályára lépéséből mindössze 5 gólra futotta.

Az áttörést a nyári vébén érte el. A jól szereplő belga válogatott egyik legjobbjaként jó képességű játékos benyomását keltette. Ezt az is igazolja, hogy a kispadra ültette a csapat egyik sztárját, Lukakut. Origi iránt azóta megnőtt a kereslet, és nem meglepő az Atletico érdeklődése sem.

Már jó néhány remek játékost hírbe hoztak a piros-fehérekkel, de náluk az anyagi keretek korlátozottak, és nem tudják tartani a lépést a Reallal, a City-vel, vagy más nagy klubokkal költekezés terén. Origi még a megszerezhető kategóriába tartozik, és akár még jó befektetést is csinálhat vele a madridi klub.

Baranyai Balázs