Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lukaku lehet a B-terv

Szeretné megerősíteni a csatársorát a Real Madrid. Az elsődleges opció Radamel Falcao megszerzése lenne, ám ha a kolumbiai csatár mégsem érkezne, nem esnének kétségbe a Madridiak.

A belga válogatott egyik ikonját, a kitűnő fizikai adottságokkal rendelkező Romelo Lukakut nézték ki maguknak a blancók. A vb-n ugyan nem villogott, de korábban már számtalanszor bizonyította rátermettségét a 21 éves belga játékos.

Lukaku jelen pillanatban a Chelsea játékosa, de a londoni kékek folyamatosan kölcsön adják. Csatár poszton most is teltház van, hiszen Diego Costa, Fernando Torres, és a frissen szerződtetett Didier Drogba is a kezdő csapatba kerülésre pályázik. Mourinho elképzeléseibe tehát úgy tűnik nem fér bele, viszont sok nagy csapat tárt karokkal várná őt.

Ilyen lenne a Real Madrid is, de valószínűleg küzdeniük kell majd a megszerzéséért. Olasz források szerint a Juventus is szemet vetett a belgára, és komoly lépéseket fontolgatnak a megszerzése érdekében. A kérdés már csak az: kinek kell jobban?