Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Khedira visszatérhet a Bundesligába

A Real Madrid német légiósa akár már a nyáron is klubot válthat, de az is elképzelhető, hogy ismét szülőhazájában játszik majd a középpályás.

mirror.co.uk

Sami Khedira szerződése lejár a jövő nyáron a Bajnokok Ligája győztes Real Madrid együttesénél. A 27 esztendős német középpályás Toni Kroos érkezésével még kevesebb lehetőséghez juthat, könnyen elképzelhető, hogy még a nyári átigazolási időszak során távozik Madridból. A korábbi hírek szerint az FC Arsenal mutat komoly érdeklődést, de a héten csend volt az ügyben.

A ‘Marca’ információi szerint Khedira ismét Németországban rúghatja a bőrt. A VfB Stuttgart nevelése a cikk szerint 2015 nyaráig maradna még a Realban, utána írhat alá az FC Bayern München csapatához.

A már említett lap szerint lényegesen magasabb fizetéssel édesgetné magához jövőbe a Bayern Khedirát, akit ingyen szereznének meg – hisz lejár a kontraktusa.

A német ‘Bild’ azonban úgy tudja, hogy a világbajnok Khedira, aki 2010-óta áll a Real Madrid alkalmazásában nem keltette fel a Bayern érdeklődését. Szerintük a hírnek nincs realitása.

Galeß