Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz válogatott csatár Németországban?

Könnyen meglehet, hogy a Borussia Dortmundba igazoló Ciro Immobile után ismét Olaszországból kerül támadó Németországba, ezúttal a VfL Wolfsburg az érdeklődő.

news.yahoo.com

Csatárt keres a VfL Wolfsburg, a jelöltek közül azonban Alváro Morata a Juventust választotta, míg Romelu Lukaku visszatért az FC Everton együtteséhez. A keresés azonban megy tovább, a megoldást az AS Roma játékosa jelentheti, aki már hosszabb ideje szerepel a német klub listáján.

A ‘Kicker’ értesülései szerint Mattia Destro ismét téma a Wolfsburgnál. Az AS Roma alkalmazásában álló 23 esztendős csatárt már korábban is kinézt magának Klaus Allofs sportigazgató, az ügy végére most pont kerülhet. Destro egyébként remek szezont tudhat maga mögött, 13 ízben volt eredményes az olasz bajnoksában.

Az átigazolási összeg a ‘Bild’ információi szerint 22 millió euró körüli összeg lehet. Az ötszörös olasz válogatott futballista a megsérült szélső, Ivan Perisic helyét is átveheti a horvát felépüléséig, Destro ugyanis a széleken is kiemelkedő teljesítményre képes.

Galeß