Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztárkapust szerződtethet az AC Milan

Napokon belül pont kerülhet az AC Milan kapuskérdésének ügyére, erről számol be az angol sajtó, ám hozzáteszi, Pepe Reina magas fizetési igénye meghiúsíthatja a transzfert.

Kép Forrása: foci-live.hu

A milánói piros-feketék első számú kapuvédője Christian Abbiati immáron 37 esztendős, így érthető módon, utódját keresi a Filoppo Inzaghi vezette vezette gárda.

Egy kapuvédőt már szerződtetett Michael Agazzi személyében a klub, ám a 30 esztendős kapuvédő a nemzetközi porondon rutintalan, a mögöttünk lévő szezonban a Cagliari és a Chievo kapuját védte. Emellett ott van a keretben Gabriel a 21 esztendős brazil kapuvédő de kvalitásait tekintve ő sem mondható klasszisnak, a Milan pedig egy rutinos a nemzetközi porondon is tapasztalattal bíró kapuvédőt szeretne a soraiban tudni. Ebbe a képbe tökéletesen beleillik Pepe Reina.

Az elmúlt szezont a Napoli együttesénél kölcsönben töltő 31 esztendős kapuvédő a Liverpool játékosa, ám az Anfielden jelenleg első számú kapuvédőként nem tartanak rá igényt, így megfelelő ajánlat esetén távozhat. A hírek szerint a klubok álláspontja egyezik, ám Reina heti 120 ezer eurós fizetési igényét Milánóban igen csak sokallják. Ez pedig megbuktathatja a transzfert.

Arrow