Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Tagadja távozását a spanyol középpályás

Santi Cazorla nevét már hetekkel ezelőtt bedobta a sportsajtó abba a bizonyos ördögi körbe, mint aki az Arsenaltól való távozásával foglalatoskodik. Természetesen a spanyol válogatott szélső tagadja az ügyet, sőt, állítása szerint egyáltalán nincs szó eligazolásáról.

www.peskomment.ru

Cazorla sorsával egyértelműen leginkább a spanyol sportlapok foglalkoznak, akik már azt is tudni vélik, hogy kölcsönös az Atlético Madrid érdeklődése, az Arsenal játékosa iránt.

Persze mind tudjuk, hogy az AS, és a Mundo Deportivo híreit, kimondottan pletykáit bár nem illik félvállról venni, nem is kell nekik túl nagy jelentőséget adni. Lévén ezek a lapok az ibériai sport bulvárlapjainak felelnek meg. Gyaníthatóan ezért is tagadhatja az ügyet könnyű szívvel Cazorla, aki elmondása szerint egyébként is jól meg van az Emirates-ben:
„Ezt olvastam az újságban, de senki nem mondott még nekem erről semmit. – utalt a 29 éves spanyol, az Atléticos pletykákra. – Ez mind csak pletyka. Teljes mértékben az Arsenalra koncentrálok, a tőlem telhető legjobb módon, még az edzéseken is. Jól érzem magam, mindenki bízik bennem, még a szurkolók is.” – büszkélkedett helyzetével, a hétvégi Community Shielden is pályára lépő „Ágyús”.

Balogh József