Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Di Maria mellett itt lehet az újabb távozó

A Real Madrid együttese a szokásoktól eltérően csak három játékossal erősített a következő szezonra, a távozók oldalán is csak Angel Di Maria neve került szóba. Eddig.

Kép:www.mcfcforum.com

Az argentin közel áll a távozáshoz, ám nem ő az egyetlen aki vonalon kívülre került az új játékosok érkezése után. A madridiak védekező középpályása, a friss világbajnok Sami Khedira ugyanis a hírek szerint szintén új csapat után néz.

A Szuperkupa döntőn Khedira nem lépett pályára, ami a Marca írása szerint Ancelotti véleményét tükrözi a német játékossal kapcsolatban: nem tart rá igényt. Kroos érkezésével komoly vetélytárs érkezett a Realhoz, és innentől már lehet hogy egyik félnek sem jövedelmező a közös folytatás.

A hírek szerint a Real már szeretett volna tárgyalni Khedira lejáró szerződésének hosszabbításáról, de a német kivár. Nincs könnyű helyzetben, hiszen jelen felállás szerint nincs biztosítva számára a folyamatos játéklehetőség, Ancelotti nem bízik benne annyira, viszont fogynak a helyek a top csapatokban. A Marca szerint engednie kéne az igényeiből, és kevesebb pénzért főszerepet vállalva esetleg egy német csapatnál folytatni pályafutását.

Baranyai Balázs