Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Diego López búcsúlevele

Diego López a királyiak saját nevelésű játékosa búcsúlevelet hagyott, miután az AC Milan csapatához szerződött, elhagyva ezzel szeretett klubját a Real Madridot, melynél elmondása szerint minden másodpercet élvezett.

Kép Forrása: ecodiario.eleconomista.es

Diego López búcsúlevele a penamadridista.hu fordításában:

32 évvel ezelőtt egy Paradela nevű apró vidéki faluban, Luego megyében láttam meg a napvilágot. Arról álmodtam, hogy labdarúgó leszek, de azt sosem képzeltem volna, hogy eljutok egészen az életem klubjáig, a Real Madridig. Ez olyasvalami, amire örökké büszke leszek. Éppen ezért köszönetet kell mondanom a klubnak és az elnöknek, Florentino Péreznek, amiért megadták nekem a lehetőséget, hogy ezért a címerért küzdhessek. Egy saját nevelésű játékosnak mindig az a legnagyobb dolog, ha visszatérhet a klubjához.

Köszönetet szeretnék mondani a két zseniális edzőnek (José Mourinhónak és Carlo Ancelottinak) és az ő szakmai stábjuknak a bizalmukért, mindazért, amint tanultam tőlük, azért, hogy lehetőséget adtak a bizonyításra, ami a sportnak a legalapvetőbb értéke.Köszönet a csapattársaimnak, a fizikoterapeutáknak, az orvosoknak, a szertárosoknak és a klub minden alkalmazottjának. Megtisztelő volt veletek megosztani a nagy öröm pillanatait; köszönöm, hogy ilyen szeretettel bántatok velem. Mindenkinek a legjobbakat kívánom.

És természetesen örök hálával tartozom a madridistáknak, a világ minden pontján fellelhető nagy családnak. Köszönöm, hogy befogadtatok, hogy ekkora erőbedobással buzdítottatok ez idő alatt: örökké emlékezni fogok rátok.

Boldogan távozom, mert minden tőlem telhetőt megtettem. Az egyetlen célom az volt, hogy napról napra tisztelettel és odaadással dolgozzam, és szenvedélyesen védjem a világ legjobb klubjának az értékeit.

Mindezeknek köszönhetően büszkén mondhatom, hogy isteni ajándék volt számomra minden Real Madridban töltött másodperc.

Mindörökké, hajrá Madrid!
Egy madridista,
Diego López