Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ha nehezen is, de nyert a címvédő a Premier League nyitányán!

A Premier League első fordulójának legkeményebb párosítása kétségkívül a Newcastle – Manchester City volt, és Mancini csapata hozta a rangadót 2-0-ra.

www.goal.com

A meccset a vendégek kezdték jobban, és már a 2. percben gólt szerezhettek volna Dzeko révén, de óriási bravúrral védeni tudott Tim Krul.
A meccset továbbra is a City utalta és Nasri lövése a 12. percben kis híján beakadt, de a Holland kapus ismét bravúrral hárít.
Aztán a 39. percig nem történt semmi jelentős, de ekkor Dzeko szép labdáját David Silva értékesíti, 0-1! És ez lett a félidei eredmény is.

A második félidő egy Newcastle lehetőséggel kezdődött, de elsőnek Joe Hart hárított, másodjára pedig David Silva ment Gouffran próbálkozásai után.
A 84. percben Ayoze ugrott ki, szépen megcsinálta a cselt, majd a lövésébe belelépnek és csak kevéssel kerülte el a vendégek kapuját.
A meccs végéig pedig már nem igazán akadt nagy lehetőség, viszont akkor jött a második gól. Agüero lépett meg Coloccini mellett, majd lő, de elsőre még védeni tudott Krul, másodjára viszont már nem, ezzel kialakul a 0-2-es végeredmény!

Barclays Premier League, 1. forduló
Newcastle United – Manchester City 0-2

G: – ill. David Silva 39., Kun Agüero 92.

Szajevics Patrik