Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Határozott a világbajnok: “Nem játszom ott, ahol nem akarok.”

A világbajnoki keretbe meglepetésre bekerülő középpályás jelenleg a Borussia Mönchengladbach játékosa, de csak kölcsönben. A jövőjéből kérdőjelet formált.

bundesliga.com

Christoph Kramer a Bayer 04 Leverkusen nevelése, játékjogát jelenleg is a gyógyszergyáriak birtokolják. A középpályás azonban 2011-óta kölcsönben szerepel, először a VfL Bochumnál játszott, a tavalyi idényt pedig a Borussia Mönchenglabdachnál töltötte el, ahol az idei évadban is futballozni fog. A Leverkusen azonban számol Kramerrel, Rudi Völler sportigazgató ki is jelentette, hogy a kölcsön szerződése lejártával visszatér a játékos.

“Ha valahol nem akarok játszani, akkor nem fogok ott játszani. Néha úgy érzem magam, mint egy modern emberkereskedelemben. De a végén mindig én döntök.” – mondta Kramer a ‘Spiegel’-nek adott inrejújában.

A 23 esztendős német korábban az ‘Express’-nek is hasonlóan beszélt: “Nem igazán jó, ha ide-oda tologatnak. Először meg fogom hallgatni, mit mondanak nekem. Sokat köszönhetek a Bayernek, de kiszortíroztak akkor, amikor 16 éves voltam.”

Kramert természetesen megtartaná a Gladbach, ahol tavaly remekül szerepelt, mindezt Max Eberl sportigazgató is megerősítette. Azonban az olasz SSC Napoli is a jelentkezők között van, nyáron ajánlatot is tettek a világbajnokért. Kramer szerződése még 2017-ig szól Leverkusenben, a Transfermarkt 8 millió euróra taksálja piaci értékét.

Galeß