Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Elárulták Suarez vételárát, aki mégsem 88 millióért érkezett

Hétfő este került megrendezésre a hagyományoknak megfelelően a Gamper Kupa, melyet a katalánok ezúttal a regnáló mexikói bajnok Club Leon ellenében vívtak meg. A mérkőzés 6-0-ás hazai sikert hozott, a nagyközönség előtt pedig bemutatták a két új szerzeményt Vermaelent és Suarezt. Utóbbi büntetésének enyhítését követően ha csak pár perc erejéig, de be is mutatkozhatott a pályán.

Kép Forrása: tuttosport.com

Az uruguayi támadó, aki immáron együtt tréningezhet a társakkal tétmérkőzésen továbbra sem játszhat majd eltiltása végéig. A mérkőzést követően arról beszélt, hogy egy álma vált valóra azzal, hogy az FC Barcelona címeres mezét viselheti a jövőben.

A játékoson kívül Jordi Mestre alelnök is megszólalt, aki elárulta a Suarez üzlet részleteit és azt, hogy nem 88 millió euróba került az uruguayi, hanem a vételárat sikerült 81 millióra lealkudni, mely remek eredménynek mondható, hiszen 95 millióról indultak a felek, mely a kivásárlási árát tartalmazta Suarez liverpooli szerződésének. Emellett azt is bejelentették, hogy az új csillag kivásárlási ára 200 millió euró.

Arrow