Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia csapat érdeklődik Song iránt

Alex Song nem tudott befutni Barcelonában. Egyáltalán nem pótolhatatlan a csapaton belül, és lehet hogy végleg megválik tőle a Barca.

Kép: www.thegliff.com

A kameruni játékossal már állítólag közölték is a klubnál hogy nem tartanak rá igényt, így válogathat az ajánlatok között. Egy ilyen lehetőség lehetne a francia bajnokság, azon belül is a Marseille. A csapat edzője, Marcelo Bielsa régóta szeretné megerősíteni a középpályát, ám az eddigi jelölttel – Benjamin Stamboulival (Montpellier) –nem sikerült megegyezni. Pont kapóra jönne Song, akinek valószínűleg nem lenne ellenére egy kis játéklehetőség.

Song 2 éve érkezett az Arsenalból, ám azóta nem tudta megváltani a világot, és csak epizodista volt. Ez a lehetőség akár egy újabb lökést adhatna karrierjének, hiszen a Marseilleben várhatóan több lehetőség, és komoly címek várnák. A Mundo Deprotivo információi szerint 5 millió euró a kivásárlási ár, de a franciáknak számolniuk kell más kérőkkel is. Korábban lehetett hallani az Arsenal érdeklődéséről is. Talán megpróbálják majd visszaszerezni korábbi játékosukat.

Baranyai Balázs