Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Illaramendi is távozhat

Madridban a sztár érkezők után megérkeztek a sztár távozók is. Persze szokás szerint a távozók oldalán vannak a ‘kisebb’ nevek, de őket sem szabad lebecsülni.

Kép: www.beinsports.tv

A legújabb név akit az utóbbiak közé sorol a spanyol sajtó, az a Real fiatal középpályása, Illarramendi. Kroos érkezésével finoman szólva túlkínálat van a védekező középpályás poszton, így a tehetséges játékosnak valószínűleg nem sok lehetőség jutna. 24 évesen természetesen fontos szempont a rendszeres játéklehetőség, ami tavaly még meg is volt neki. Egy éve a Real Madrid játékosa, és kezdő évében rendszeresen lehetőséget kapott mind a bajnokságban, mind a BL-ben. Kroos érkezése viszont átírt néhány dolgot, ami rá is hatással lehet.

Rajta kívül már a nála jóval rutinosabb Khedira is távozóban van, jövője egyelőre kérdéses. Illara viszont új otthonra lelhet a baszkoknál, vagyis az Athletic Bilbaonál. A Marca információi szerint a BL főtáblára jutásért a Napolival játszó piros-fehér gárda tervezi a tehetséges játékos megszerzését. A nyáron volt egy komoly távozójuk, hiszen Ander Herrera a Manchester United játékosa lett. Az ő pótlására eddig nem érkezett ember, a középpálya pedig nem állhat ott üresen. Adja magát az egész szituáció, az idő rövidsége miatt pedig muszáj lesz sietniük a feleknek a megegyezéssel, de mindenkinek érdeke a kontrakt megköttetése.

Baranyai Balázs